1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw

Laat je kinderen zorgeloos genieten van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver met de Just in Case Kids Cover Blauw. Deze stevige hoes biedt optimale bescherming tegen stoten en vallen, zodat je tablet altijd veilig blijft. De Tab A8 is een snelle en betrouwbare tablet voor dagelijks gebruik. Geniet van je favoriete series op het heldere 10,5 inch full hd scherm met uitstekende beeldkwaliteit. Of je nu graag spelletjes speelt of productief wilt zijn, deze tablet zorgt altijd voor een soepele ervaring. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder enige haperingen. Met de ruime 64GB opslagcapaciteit heb je voldoende ruimte om al je favoriete apps, foto's en video's op te slaan. Met de lange batterijduur kun je probleemloos urenlang surfen op het internet, video's bekijken of videogesprekken voeren met je dierbaren. De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver met Just in Case Kids Cover Blauw is de perfecte tablet voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beveiligd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de bijgeleverde kinderhoes. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten, zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kids Cover Blauw wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets