1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.1

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs en de Samsung Galaxy Buds 2 geniet je van een ongeëvenaarde kijkervaring en meeslepend geluid. Koppel de draadloze oordopjes eenvoudig via bluetooth aan je tablet en dompel jezelf onder in je favoriete films zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid. Dankzij de actieve noise cancelling-functie van de Buds 2 wordt alles om je heen gedempt, zodat je volledig kunt opgaan in je entertainment. De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs is een krachtige tablet die speciaal ontworpen is voor hoogwaardig entertainment. Met de snelle processor en ruime werkgeheugen voer je moeiteloos zware taken uit en kun je zonder problemen multitasken. Of je nu graag 3D-games speelt of apps gebruikt voor fotobewerking, deze tablet staat altijd paraat. Met het gemiddelde formaat van 11 inch is de Tab S8 makkelijk mee te nemen, terwijl het scherm nog steeds groot genoeg is om comfortabel films te kijken. De dunne schermranden zorgen voor een optimale kijkervaring. Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs over een indrukwekkende 12 megapixel selfiecamera, waarmee je heldere en scherpe videogesprekken kunt voeren. Of je nu met vrienden of familie praat of zakelijke meetings hebt, de kwaliteit van de camera zorgt ervoor dat je altijd duidelijk te zien bent. Geniet van de perfecte combinatie van een geavance.

Pluspunten
  • Met de draadloze oordopjes kun je ongestoord naar muziek luisteren of onderweg naar een film kijken. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik, omdat je er moeiteloos mee kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. De tablet kan de meest zware taken moeiteloos aan, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft bluetooth versie 5.1. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets