1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ lange teksten op je Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, koppel je deze eenvoudig los van de hoes. Zo zit hij niet in de weg. De Galaxy Tab A8 is een snelle middenklasse tablet voor alledaags gebruik. Op het 10,5 inch full hd scherm kijk je je favoriete series op goede kwaliteit. Ook als je graag spelletjes speelt gebruik je deze tablet zonder problemen. De krachtige Unisoc T618 processor draait apps namelijk moeiteloos en zonder haperen. Dankzij de 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart overal online. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Zo surf je urenlang over het internet of voer je videogesprekken met familie of vrienden. De Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY biedt niet alleen bescherming aan je tablet, maar maakt het ook mogelijk om efficiënt en comfortabel te typen. Met deze hoes ben je altijd klaar om te werken of te ontspannen, waar je ook bent. De grijze kleur van de tablet en de hoes geeft een moderne en stijlvolle uitstraling. Met de 128GB aan opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden, apps en media. Daarnaast biedt de 4G-ondersteuning de mogelijkheid om overal en altijd verbonden te blijven met het internet. Of je nu onderweg bent of thuis, met de Samsung Galaxy Tab A8 ben je.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets