1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector draait op het Android besturingssysteem, is een Heel groot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

14,6 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA+

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector

Bescherm het grote 14,6 inch scherm van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 inch 128GB Wifi Grijs met de Just in Case Screenprotector. Deze screenprotector heeft een anti-reflecterende coating, waardoor je minder last hebt van vervelende schitteringen. De S8 Ultra is een indrukwekkende tablet met een krachtige processor. Het scherm is van uitstekende kwaliteit, waardoor kleuren levendig zijn en bewegingen vloeiend worden weergegeven. Deze tablet is perfect voor creatieve mensen en fanatieke gamers. Met de S Pen stylus, die bij de tablet wordt geleverd, kun je uiterst nauwkeurig werken. Maak snel notities en schetsen en breng je creatieve ideeën tot leven. Dankzij de twee 12 megapixel selfiecamera's kun je hoge kwaliteit videogesprekken voeren. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. Het enige nadeel van deze tablet is dat hij vrij groot en zwaar is, waardoor hij minder handig is om onderweg mee te nemen. Let op: Samsung levert geen oplader mee bij deze tablet, dus zorg ervoor dat je een 45W oplader aanschaft om je tablet in slechts 1,5 uur volledig op te laden. Met de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector haal je een krachtige tablet in huis die perfect is voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het tabletscherm tegen krassen en deuken. Dit behoort tot één van de beste tablets die momenteel beschikbaar zijn. De tablet kan zonder problemen de zwaarste taken uitvoeren, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Je neemt deze enorm grote tablet niet eenvoudig mee onderweg. Je blijft niet overal online via 5G, zoals met de Tab S8 Ultra Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector heeft een beeldschermdiagonaal van 14,6 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA+ en de kwaliteit is Uitstekend.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 128GB Wifi Grijs + Just in Case Screenprotector wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets