1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de onbegrensde creatieve mogelijkheden met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze en Apple Pencil (2e generatie). Deze compacte tablet is je ideale metgezel, waar je ook gaat. Het 8.3 inch Retina scherm levert haarscherpe beelden met levendige kleuren. Dankzij de dunnere schermranden geniet je van een groter schermoppervlak, waardoor je meer ruimte hebt voor het maken van notities en schetsen. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15 chip, waardoor zelfs de meest veeleisende apps moeiteloos draaien. Verbind de Apple Pencil moeiteloos met de iPad Mini 6 via het magnetische systeem aan de zijkant van de tablet en ga direct aan de slag met schrijven en tekenen. De drukgevoeligheid van de Apple Pencil geeft je talloze mogelijkheden en je kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon je creativiteit wilt verkennen, deze combinatie van de iPad Mini 6 en de Apple Pencil zal je inspireren en je artistieke vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Voel de vrijheid om te creëren, waar je ook bent, met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze en Apple Pencil (2e generatie).

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en neem je hem overal mee naartoe. Zware apps en games worden soepel afgespeeld dankzij de krachtige A15-chip.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen internet via 5G, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets