1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw is een compacte kindertablet die speciaal is ontworpen om kinderen een leuke en leerzame ervaring te bieden. Deze tablet zit vol met geweldige apps en video's die de ontwikkeling van je kind stimuleren. Als ouder heb je volledige controle over welke apps en websites toegankelijk zijn, zodat je kind veilig en verantwoord met de tablet kan spelen. Het 7 inch scherm van de Tab Ultra 2 is voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, wat betekent dat het scherm veilig is voor de ogen van je kind. Met meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes, evenals exclusieve Nickelodeon content van populaire shows zoals PAW Patrol en Dora, is er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken. Bovendien biedt de tablet 32 GB aan opslagruimte, waardoor er genoeg ruimte is voor andere favoriete apps zoals Netflix of Disney+. En als je nog meer opslagruimte nodig hebt, kun je eenvoudig een geheugenkaartje van maximaal 128 GB toevoegen. Om de tablet te beschermen tegen ongelukjes is er een stevige tablethoes inbegrepen. Deze hoes is spatwaterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als er per ongeluk een drankje wordt gemorst of als de tablet van de bank valt. Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw geef je je kind een fantastische tabletervaring vol plezier en educatie, terwijl je.

Pluspunten
  • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal je welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, waterdichte hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten. Je kind speelt met zijn/haar favoriete Nickelodeon vriendjes, zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets