1. tablets
  2. Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation

Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,3 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) is een veelzijdige tablet met een groot 10,3 inch full hd-scherm. Deze tablet biedt niet alleen een geweldige kijkervaring, maar kan ook dienen als een handige smart home hub. Met de geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant transformeert de Tab M10 Plus zich in een digitale fotolijst, waardoor je altijd kunt genieten van je favoriete foto's. Daarnaast kun je met gemak muziek afspelen en video's bekijken terwijl je de tablet in het laadstation plaatst. Een van de meest opvallende kenmerken van deze tablet is de mogelijkheid om andere smart home apparaten in je huis te bedienen. Of het nu gaat om het aanpassen van de verlichting, het regelen van de thermostaat of het openen van de gordijnen, met de Lenovo Smart Tab M10 Plus heb je alles binnen handbereik. Bovendien is deze tablet perfect geschikt voor gezinnen, dankzij de speciale kindermodus. Met deze modus kun je zelf bepalen hoe lang je kind de tablet kan gebruiken en welke content beschikbaar is. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 128 GB hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Maar mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een sd-kaartje tot wel 256 GB. Of je nu apps, spelletjes of series wilt opslaan, met de Lenovo Smart Tab M10 Plus heb je altijd genoeg ruimte voor al je favoriete content. Kortom, deze tablet is de perfect.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet haperen. Op deze middelgrote tablet kun je moeiteloos e-mails schrijven of comfortabel series bekijken.

Minpunten
  • Deze tablet is slechts geschikt voor basisgebruik

    .

    Kies een tablet uit een hoger segment voor betere kwaliteit. Deze tablet is langzamer dan anderen in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen stotteren.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation heeft een beeldschermdiagonaal van 10,3 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets