1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt voor je tablet binnen handbereik. Met de handige book case blijft je tablet beschermd tegen krassen en stoten, zodat je onbezorgd kunt genieten van je tabletervaring. Daarnaast wordt het opladen van je tablet een fluitje van een cent met de meegeleverde 25 watt oplader en kabel. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je weer kunt genieten van je favoriete apps en content. De Samsung Galaxy Tab S8 is een ware krachtpatser op het gebied van entertainment. Dankzij de snelle processor en het ruime werkgeheugen kun je moeiteloos zware taken uitvoeren en multitasken zonder enige problemen. Of je nu graag 3D-games speelt of je tablet gebruikt voor fotobewerking, met de Tab S8 is het allemaal mogelijk. Met het 11 inch schermformaat heeft de tablet een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien zorgen de dunne schermranden ervoor dat het scherm groot genoeg is om comfortabel naar films te kijken. Kortom, de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs met het bescherm- en oplaadpakket is de perfecte keuze voor een optimale tabletervaring.

Pluspunten
  • Met de beschermhoes en de oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik, omdat je moeiteloos kunt multitasken en comfortabel films en series kunt kijken. De tablet kan zonder enige problemen de zwaarste taken uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van foto's.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om optimaal te genieten van jouw favoriete films en series. Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets