1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de mogelijkheden van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud in combinatie met de 2e generatie Apple Pencil. Deze compacte tablet is perfect voor creatieve geesten die altijd onderweg zijn. Met het 8.3 inch Retina scherm geniet je van haarscherpe beelden en dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak zelfs groter dan dat van zijn voorganger. Dit biedt meer ruimte voor notities, schetsen en al je creatieve uitingen. Met de krachtige A15 chip draait de iPad Mini 6 moeiteloos zelfs de zwaarste apps. Je kunt direct aan de slag met schrijven en tekenen door de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van je tablet te bevestigen. De drukgevoeligheid van de Pencil biedt eindeloze mogelijkheden en je kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Laat je creativiteit de vrije loop en breng al je ideeën tot leven met de Apple iPad Mini 6 en de 2e generatie Apple Pencil. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het geheugen, want deze iPad Mini heeft maar liefst 64GB opslagruimte. Hierdoor kun je al je bestanden, apps en creaties gemakkelijk opslaan en altijd bij de hand hebben. Of je nu onderweg bent, in de trein zit of lekker thuis op de bank wilt ontspannen, met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil kun je altijd en overal creatief en comfortabel aan de slag.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de krachtige A15-chip worden zware apps en games soepel uitgevoerd.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 64 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen internet via 5G, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets