1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Heel groot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 512 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

14,6 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA+

Inten werkgeheugen

16 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart biedt niet alleen bescherming voor de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs, maar zorgt ook voor een comfortabele werkomgeving dankzij het toetsenbord. Met de ingebouwde standaard kun je de tablet rechtop neerzetten. De S8 Ultra is een grote tablet met een krachtige processor. Het 14.6 inch scherm biedt uitstekende kwaliteit, waardoor kleuren helder en bewegingen vloeiend zijn. Dit maakt het de ideale tablet voor creatievelingen en fanatieke gamers. Daarnaast is de tablet voorzien van een S Pen stylus, waarmee je zeer nauwkeurig kunt werken. Met deze stylus kun je snel notities maken en schetsen. Dankzij de twee 12 megapixel selfiecamera's kun je ook videobellen in hoge kwaliteit. Let op: Samsung levert geen oplader mee met de tablet. Schaf een 45W oplader aan om de tablet in slechts 1,5 uur volledig op te laden. Met de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart haal je een complete en veelzijdige tablet in huis. Naast de bescherming die de hoes biedt, zorgt het toetsenbord ervoor dat je nog efficiënter kunt werken. De ingebouwde standaard zorgt ervoor dat je de tablet in een comfortabele kijkhoek kunt plaatsen. De S8 Ultra is uitgerust met een krachtige processor, waardoor hij zelfs veele.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen. Dit is een van de beste tablets die momenteel verkrijgbaar zijn. De tablet kan moeiteloos zware taken aan, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Deze hele grote tablet is niet gemakkelijk mee te nemen onderweg. Je bent niet overal online via 5G, zoals met de Tab S8 Ultra Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 14,6 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA+ en de kwaliteit is Uitstekend.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 512 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  16 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 512GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets