1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Ontdek een nieuwe manier om te genieten van entertainment met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. Met de ingebouwde speaker in de oplaaddock geniet je van een meeslepende geluidservaring terwijl je luistert naar je favoriete muziek, films en series. Dankzij de wifi-functie kun je eenvoudig verbinding maken met het internet en genieten van eindeloze streamingmogelijkheden. De oplaaddock zorgt ervoor dat je Pixel Tablet altijd opgeladen is en klaar voor gebruik, waar je ook bent. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt de tablet gemakkelijk meenemen en altijd genieten van de functionaliteit en het entertainment dat het te bieden heeft. Met de Pixel Tablet kun je ook al je smart home apparaten bedienen, of het nu gaat om het aanpassen van de thermostaat, het bedienen van de verlichting of het bekijken van beelden van je slimme deurbel. Daarnaast kun je met behulp van de Google Assistent je apparaten ook bedienen met je stem, zelfs als je tablet niet in de buurt is. Met een opslagcapaciteit van 128GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden, apps en media op te slaan. Na een jaar is het misschien tijd om wat opruiming te houden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het wellicht verstandig om te kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker biedt een unieke en veelzijdige ervaring, waarbij.

Pluspunten
  • Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met het oplaaddock met speaker. Bedien je slimme huishoudelijke apparaten met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets