1. tablets
  2. OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Bluetooth versie

5.3

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil

Met de OnePlus Pad Pencil kun je nu nog nauwkeuriger notities maken op de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen. De stylus heeft een gevoelige punt waarmee je zowel dunne als dikke lijnen kunt schrijven. Dankzij het middelgrote 11.6 inch scherm kun je e-mails schrijven, documenten bekijken en zelfs je favoriete series bekijken. Bovendien kun je gemakkelijk videogesprekken voeren met collega's, familie of vrienden dankzij de camera's aan de voor- en achterkant. De OnePlus Pad is een echte krachtpatser, maar wel iets zwaarder dan andere tablets. Hierdoor is hij misschien minder geschikt om mee te nemen onderweg. Gelukkig biedt de tablet 128 GB aan opslagruimte, zodat je na een jaar nog steeds genoeg ruimte hebt voor al je foto's en apps. Je kunt de tablet eenvoudig verbinden met wifi voor internettoegang. Wil je overal kunnen genieten van een internetverbinding? Kies dan voor een tablet met zowel wifi als 4G of 5G ondersteuning. Als je de tablet gebruikt voor werk of studie, raden we aan om een tablethoes met toetsenbord bij te bestellen. Hiermee kun je snel en gemakkelijk e-mails schrijven en andere taken uitvoeren. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen met de bijpassende OnePlus Pad Pencil en maak je tabletervaring compleet!

Pluspunten
  • Je maakt precieze notities en aantekeningen met de bijgeleverde stylus. Deze tablet is geschikt voor alledaags gebruik, omdat je soepel kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. Dankzij de goede snelheid haperen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, daarvoor moet je een betere tablet uit een hogere prijsklasse kiezen. Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil heeft een beeldschermdiagonaal van 11,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil draait op een Android besturingssysteem.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil heeft bluetooth versie 5.3. 

Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Pencil wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets