1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een geweldige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met een groot 10.6 inch scherm en 64GB opslaggeheugen biedt deze tablet voldoende ruimte om al je favoriete apps, films en bestanden op te slaan. Of je nu graag naar films kijkt, series binge-watcht of gewoon surft op het internet, deze tablet zorgt voor een vlotte en probleemloze ervaring. Met het heldere full hd scherm worden kleuren levendig weergegeven, waardoor je kunt genieten van een meeslepende kijkervaring. Daarnaast beschikt de Tab M10 Plus over een 8 megapixel selfie camera, waarmee je moeiteloos videogesprekken kunt voeren in uitstekende kwaliteit. Of je nu met vrienden en familie wilt chatten of zakelijke videoconferenties wilt houden, deze tablet zorgt voor haarscherpe beelden en helder geluid. Wat deze tablet nog beter maakt, is de mogelijkheid om het geheugen eenvoudig uit te breiden met een micro SD kaart tot maar liefst 1 TB. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. Bewaar al je favoriete apps, foto's, video's en belangrijke bestanden op deze tablet zonder beperkingen. Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) ben je altijd klaar voor de dagelijkse taken en entertainmentervaringen die voor je liggen.

Pluspunten
  • Op deze tablet van gemiddelde grootte heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen. Je kunt je favoriete foto's opslaan op 64 GB en je belangrijkste apps downloaden.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor lichte taken, zoals het maken van simpele notities of internetten. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijscategorie, daarom laden apps langzaam en is multitasken niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets