1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs is een tablet die garant staat voor een hoogwaardige entertainmentervaring. Dankzij de krachtige processor en het ruime werkgeheugen kun je moeiteloos zware taken uitvoeren en multitasken. Of je nu graag 3D-games speelt of professionele foto-apps gebruikt, deze tablet biedt de snelheid en prestaties die je nodig hebt. Met zijn compacte formaat van 11 inch is deze tablet gemakkelijk mee te nemen. Bovendien zorgen de dunne schermranden ervoor dat het scherm groot genoeg is om comfortabel naar films te kijken. De tablet beschikt ook over een indrukwekkende 12 megapixel selfiecamera, waarmee je videogesprekken kunt voeren in hoge kwaliteit. Een uniek kenmerk van de Samsung Galaxy Tab S8 is de meegeleverde S Pen stylus. Hiermee kun je moeiteloos notities maken en schetsen. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. Houd er wel rekening mee dat Samsung geen oplader meelevert. Zorg ervoor dat je een 45W oplader aanschaft, zodat je jouw tablet in slechts 1,5 uur volledig kunt opladen.

Pluspunten
  • Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik, omdat je gemakkelijk kunt multitasken en comfortabel films en series kunt kijken. De tablet kan zonder enige problemen zware taken aan, zoals 3D-games en fotobewerking. Dankzij de goede schermkwaliteit kun je comfortabel YouTube-video's kijken en simpele spelletjes spelen.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om volop te kunnen genieten van je favoriete films en series. Je hebt minder schermruimte tot je beschikking voor je documenten in vergelijking met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets