1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition

Beeldschermkwaliteit

Schermdiagonaal

10,1 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Snapdragon

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition is een krachtige tablet die speciaal is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Met zijn robuuste behuizing en meegeleverde tablethoes is deze tablet bestand tegen allerlei stoten en schokken. Zelfs een regenbui kan de Tab Active 4 Pro niet deren, dankzij de waterbestendige eigenschappen. Met de verwisselbare 7600 mAh accu ben je verzekerd van langdurig gebruik. Op een volledige acculading kun je bijvoorbeeld maar liefst 15 uur lang genieten van het afspelen van video's. Daarnaast wordt de Samsung S Pen stylus standaard meegeleverd, waardoor je gemakkelijk notities kunt maken en de tablet nauwkeurig kunt bedienen. Dit maakt de tablet veel handiger dan het gebruik van je vingers. De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition biedt ook ondersteuning voor 4G, zodat je zelfs op plekken zonder wifi verbinding kunt maken met het internet. Hiervoor is wel een simkaart met een mobiel internet abonnement vereist. Met het ruime 64 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je apps en bestanden. En mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan kun je het opslaggeheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 512 GB. Kortom, de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition is de ideale tablet voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met zijn duurzame eigenschappen, lange batterijduur en handige functies zoals de.

Pluspunten
  • Deze tablet van Samsung Enterprise editie ontvangt minstens 4 jaar beveiligingsupdates en wordt standaard geleverd met Samsung Knox en E-FOTA. Dankzij de schok- en waterbestendige behuizing kun je de Tab Active Pro overal gebruiken. Bedien de tablet eenvoudig en nauwkeurig met de bijgeleverde S Pen stylus.

Minpunten
  • De tablet is behoorlijk zwaar met een gewicht van 653 gram.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition heeft een beeldschermdiagonaal van 10,1 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is .

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition draait op een Snapdragon processor.

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition wordt aanbevolen voor . 

Bekijk nog meer tablets