1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

8,7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel is de perfecte keuze voor jouw kind. Deze tablet is speciaal ontworpen om aan de behoeften van jonge gebruikers te voldoen. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht van slechts 366 gram is de Tab A7 Lite gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Zelfs in je tas past hij moeiteloos. Het 8,7 inch hd ready scherm zorgt voor een heldere en levendige kijkervaring. Jouw kind zal genieten van het kijken naar Studio 100 films en series in hoge kwaliteit. Bovendien is deze tablet uitgerust met Samsung Kids Mode, waarmee kinderen op een veilige manier kunnen ontdekken en leren in de digitale wereld. Je kunt het geheugen van de tablet eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB, zodat je kind al zijn favoriete apps, films en spelletjes kan opslaan. Bij deze Tab A7 ontvang je ook de Studio 100 bundel. Deze bundel bevat een speciale kinderhoes die de tablet beschermt tegen stoten en krassen. Daarnaast krijg je toegang tot een scala aan Studio 100 films, series en spelletjes, evenals speciale Samsung Kids apps. Hiermee kan jouw kind meer dan 4 uur aan kijk-, zing- en speelplezier beleven. Met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel geef je jouw kind een geweldige tabletervaring met eindeloos entertainment en leerzame mogelijkheden.

Pluspunten
  • De Studio 100 bundel met kinderhoes en bijgevoegde inhoud, speciaal voor kinderen, maakt deze bundel een geschikte keuze voor je kind. Vanwege het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor eenvoudige taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel heeft een beeldschermdiagonaal van 8,7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets