1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart biedt niet alleen bescherming tegen krassen en deuken voor je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs, maar heeft ook handige functies. Met de auto-wake functie wordt het scherm automatisch ingeschakeld zodra je de hoes opent. Daarnaast kan de hoes ook dienen als een handige standaard, waardoor je je tablet in verschillende kijkhoeken kunt plaatsen. De Tab A8 is een snelle en betrouwbare middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm biedt een uitstekende kwaliteit om te genieten van je favoriete series en films. Ook voor gaming is deze tablet zeer geschikt, dankzij de krachtige Unisoc T618 processor die moeiteloos en zonder haperingen je apps draait. Met een batterijduur van een hele dag bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je tablet. Zo kun je urenlang surfen op het internet, video's bekijken of videogesprekken voeren met je familie en vrienden. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs met de Just In Case Book Case Zwart is de perfecte combinatie van stijl, bescherming en functionaliteit.

Pluspunten
  • Met de hoes bescherm je jouw tablet tegen schade. Deze tablet is handig voor eenvoudige taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets