1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Met de Just in Case Screenprotector Glas bescherm je het tabletscherm van je Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Deze hoogwaardige screenprotector zorgt ervoor dat het scherm van je tablet zo lang mogelijk in perfecte staat blijft, zonder krassen of beschadigingen. Daarnaast biedt de screenprotector ook extra bescherming tegen vingerafdrukken en vettigheid, waardoor je altijd geniet van een helder en vlekkeloos display. Deze Google Pixel Tablet wordt geleverd met een handige oplaaddock die tevens dienst doet als speaker. Met de ingebouwde speaker geniet je altijd van een indrukwekkende geluidskwaliteit tijdens het beluisteren van je favoriete muziek of het kijken van films. Bovendien zorgt de oplaaddock ervoor dat je tablet altijd volledig opgeladen is, zodat je deze op elk gewenst moment kunt gebruiken. Met de Pixel Tablet heb je de volledige controle over al je slimme apparaten in huis. Of het nu gaat om het aanpassen van de thermostaat, het bedienen van je verlichting of het bekijken van beelden van je slimme deurbel, met deze tablet is het allemaal mogelijk. Zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je nog steeds je apparaten bedienen dankzij de handige Google Assistent. Met je stem kun je eenvoudig commando's geven en je slimme apparaten aansturen. De Google Pixel Tablet is ook uitgerust met zowel een voor- als achtercamera, zodat je moeiteloos videogesprekken kunt voeren met je familie, vrienden en collega's.

Pluspunten
  • Bescherm het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bestuur je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. => De monitor is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. => Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken vergeleken met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets