1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kan je moeiteloos lange teksten typen. De handige toetsenbordhoes kan eenvoudig losgekoppeld worden wanneer je deze niet nodig hebt, zodat hij niet in de weg zit. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik en biedt een uitstekende kwaliteit. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je favoriete series op een prachtige manier kunt bekijken. Ook voor spelletjes is deze tablet uitermate geschikt, dankzij de krachtige Unisoc T618 processor die apps moeiteloos en zonder haperingen draait. Met de 4G-ondersteuning blijf je altijd en overal online, zelfs wanneer er geen wifi beschikbaar is. De batterij gaat gemakkelijk een hele dag mee bij gemiddeld gebruik, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Daarnaast biedt de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs voldoende opslagruimte met 64GB, zodat je al je favoriete apps, foto's en video's kunt opslaan. Met deze tablet heb je dus alles wat je nodig hebt voor een geweldige multimedia-ervaring en productiviteit, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om volop te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets