1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock haal je het beste uit je tabletervaring. Dankzij de extra dock kun je de tablet op verschillende plaatsen in huis gebruiken, waardoor je zowel in de woonkamer als in de slaapkamer kunt genieten van de functionaliteiten van de Pixel Tablet. De ingebouwde speaker in de dock zorgt voor een indrukwekkende geluidskwaliteit, waardoor je kunt genieten van je favoriete muziek in een meeslepende audio-ervaring. Maar dat is nog niet alles! Met de oplaaddock is je Pixel Tablet altijd opgeladen en klaar voor gebruik, op elk moment van de dag. Daarnaast biedt de tablet de mogelijkheid om al je smart home apparaten moeiteloos te bedienen. Verhoog bijvoorbeeld de temperatuur van je thermostaat of zet de lampen aan, allemaal met slechts een paar tikken op het scherm. En zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je nog steeds je apparaten bedienen met behulp van de handige Google Assistent, die reageert op je stem. Het beste van alles is dat je de tablet eenvoudig van de dock kunt halen en overal mee naartoe kunt nemen. Dus of je nu onderweg bent of gewoon lekker wilt ontspannen op de bank, de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock biedt je de ultieme vrijheid en flexibiliteit in je digitale leven.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op verschillende plaatsen in je huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met luidspreker. Bedien je slimme thuisapparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermoppervlak aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets