1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

8,7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart is een handige en draagbare tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn lichte gewicht van slechts 366 gram en compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het 8,7 inch HD Ready scherm zorgt voor een heldere en levendige weergave van al je favoriete content. Met de krachtige octa core processor en 3 GB werkgeheugen biedt de tablet voldoende rekenkracht voor al je taken, of het nu gaat om het kijken van series, het spelen van simpele spelletjes of het gebruik van social media. Bovendien is de tablet geschikt voor zowel jong als oud dankzij de Samsung Kids Mode. In deze kindermodus kunnen kinderen op een veilige en verantwoorde manier kennismaken met de digitale wereld. Het 32 GB opslaggeheugen kan beperkt zijn als je veel verschillende bestanden en apps wilt gebruiken, maar gelukkig is het geheugen eenvoudig uit te breiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor al je foto's, video's en andere bestanden. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart is de ideale tablet voor iedereen die op zoek is naar een compacte en krachtige tablet voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
  • Vanwege het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps vergroten met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. Dankzij de kindermodus kan zelfs het jongste gezinslid met de tablet spelen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor de lichtste taken, zoals eenvoudige notities maken of surfen op het internet. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 8,7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets