1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs is een fantastische tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met zijn indrukwekkende 10,5 inch full hd scherm kun je genieten van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Maar dat is niet alles, want deze tablet is ook ideaal voor het spelen van simpele spelletjes zoals CandyCrush. De tablet ondersteunt 4G, waardoor je overal online kunt blijven met behulp van een simkaart. De batterij van de Samsung Galaxy Tab A8 gaat moeiteloos een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Dit betekent dat je urenlang kunt surfen op het internet, video's kunt streamen en videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met het ruime opslaggeheugen van 64 GB kun je redelijk wat bestanden en apps opslaan, zodat je altijd alles bij de hand hebt. En maak je geen zorgen als je ruimte tekortkomt, want je kunt het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs ben je altijd verbonden en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Dankzij 4G blijf je ook online op locaties zonder wifi-verbinding.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets