1. tablets
  2. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Beeldschermscherpte

Wide UXGA

Inten werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs

Met de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs en de bijpassende Lenovo Toetsenbord Hoes Grijs kun je comfortabel lange teksten typen. Het toetsenbord is gemakkelijk los te koppelen wanneer je het niet gebruikt, zodat het niet in de weg zit. Deze tablet is perfect geschikt voor het hele gezin. Het ruime 11,5 inch scherm biedt een geweldige kijkervaring voor het kijken van films en series. Daarnaast is de tablet snel genoeg om probleemloos lichte spelletjes zoals Candy Crush te spelen. Als je echter ook zwaardere apps zoals 3D-games of videobewerking wilt gebruiken, raden we de snellere P11 Pro (2de generatie) aan. Met de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kun je app- en tijdslimieten instellen, zodat zelfs het jongste gezinslid de tablet zonder problemen kan gebruiken. Dankzij de 128 GB opslagruimte kun je voldoende bestanden en apps opslaan. En als je meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Met de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs en de Lenovo Toetsenbord Hoes Grijs heb je een veelzijdige tablet in handen die perfect is voor het dagelijks gebruik. Of je nu wilt werken, ontspannen of je kinderen wilt vermaken, deze tablet biedt alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Kies voor meer kwaliteit een tablet uit een hoger segment, deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 11,5 inch. De scherpte van het beeld is Wide UXGA en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets