1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud en Apple Pencil (2e generatie). Deze combinatie stelt je in staat om op een creatieve en comfortabele manier aan de slag te gaan. Met zijn compacte formaat neem je deze tablet moeiteloos overal mee naartoe. Het 8.3 inch Retina scherm zorgt voor haarscherpe beelden en de dunnere schermranden vergroten het schermoppervlak ten opzichte van zijn voorganger. Dit biedt meer ruimte voor notities en schetsen, zodat je al je ideeën moeiteloos kunt vastleggen. Dankzij de krachtige A15 chip draaien zelfs de zwaarste apps soepel op de iPad Mini 6. Of je nu professioneel aan het werk bent of gewoon wilt genieten van entertainment, deze tablet biedt de prestaties die je nodig hebt. Met de magnetische verbinding aan de zijkant van je tablet kun je de Apple Pencil eenvoudig bevestigen. Zo kun je meteen aan de slag met schrijven of tekenen. De drukgevoeligheid van de Apple Pencil biedt talloze mogelijkheden en je kunt moeiteloos wisselen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest prachtige kunstwerken of schrijf gedetailleerde notities met deze fantastische combinatie van de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil (2e generatie).

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Zware apps en games draaien soepel dankzij de krachtige A15-chip.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Dit model biedt geen ondersteuning voor 5G-internet, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets