1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.1

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

Verbind eenvoudig de Samsung Galaxy Buds 2 via bluetooth met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en geniet zonder onderbrekingen van je favoriete films. Deze draadloze oordopjes zijn uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor hinderlijk omgevingsgeluid tot een minimum wordt beperkt. De S8 is een indrukwekkende tablet die garant staat voor hoogwaardig entertainment. Dankzij de krachtige processor en het ruime werkgeheugen kun je moeiteloos zware taken uitvoeren en naadloos multitasken. Of je nu graag 3D-games speelt of gebruikmaakt van fotobewerkings-apps, met de Samsung Galaxy Tab S8 kan het allemaal. Met een schermformaat van 11 inch heeft deze tablet een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien zorgen de dunne schermranden ervoor dat het scherm groot genoeg is om comfortabel naar films te kijken. En dankzij de 5G-ondersteuning blijf je ook onderweg moeiteloos online via het snelle mobiele netwerk. Of je nu op reis bent, in de trein zit of gewoon even buiten wilt werken, met de Samsung Galaxy Tab S8 ben je altijd verbonden en kun je genieten van de ultieme vrijheid. Met de combinatie van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en de Samsung Galaxy Buds 2 haal je een geavanceerde en veelzijdige set in huis. Beleef entertainment op topniveau, geniet van een mees.

Pluspunten
  • Met de draadloze oortjes kun je ongestoord naar muziek luisteren of onderweg naar een film kijken. Deze tablet is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat je er moeiteloos multitaskt en comfortabel films en series op kunt bekijken. De tablet kan zonder problemen de meest zware taken aan, zoals 3D-games en foto-bewerking.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 heeft bluetooth versie 5.1. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Samsung Galaxy Buds 2 wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets