1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket haal je direct alles wat je voor je tablet nodig hebt in huis. Dankzij de book case blijft je tablet vrij van beschadigingen en kan je met een gerust hart de tablet overal mee naartoe nemen. Bovendien zorgt de 25 watt oplader ervoor dat je tablet snel en efficiënt wordt opgeladen, zodat je nooit zonder batterij komt te zitten. De Tab S8 is niet zomaar een tablet, het is een krachtpatser die speciaal is ontworpen voor topkwaliteit entertainment. Met de geavanceerde processor en het ruime werkgeheugen kan je moeiteloos zware taken uitvoeren en multitasken zonder enige vertraging. Of je nu 3D games wilt spelen of professionele fotobewerkingsapps wilt gebruiken, deze tablet biedt de perfecte prestaties voor al je behoeften. Dankzij het gemiddelde formaat van 11 inch is de tablet handig draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. En met de dunne schermranden geniet je van een groter schermoppervlak, ideaal voor het comfortabel kijken van films of het bekijken van foto's. Bovendien biedt de 5G-ondersteuning je de mogelijkheid om altijd en overal verbonden te blijven met het internet, zelfs als je onderweg bent, dankzij de ingebouwde simkaartmogelijkheid. Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en het bescherm-.

Pluspunten
  • Met de book case en oplader heb je direct alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en bekijkt comfortabel films en series. De tablet kan de zwaarste taken zonder problemen aan, zoals 3D games en fotobewerking. Met de book case en oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze tablet is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat je soepel kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. De tablet kan zonder problemen de meest zware taken aan, zoals 3D games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets