1. tablets
  2. Kurio Tab XL 2 16GB

Kurio Tab XL 2 16GB

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab XL 2 16GB draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab XL 2 16GB

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,1 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab XL 2 16GB

Met de Kurio Tab XL 2 16GB kunnen kinderen genieten van hun favoriete games, films en series op een groot scherm. Als ouder kun je de tablet volledig aanpassen aan de behoeften van je kind. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdslimiet instellen en bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn. Op deze manier kan je kind op een veilige en vrolijke manier kennismaken met de digitale wereld. Het grote 10,1 inch scherm zorgt ervoor dat spelletjes en filmpjes optimaal tot hun recht komen. Bovendien is het scherm veilig voor de ogen van je kind dankzij het ingebouwde blauw licht filter. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijk blauw licht dat de slaap van je kind kan verstoren. Daarnaast is de Kurio Tab XL 2 ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Bij de tablet wordt namelijk een stevige hoes met dikke randen meegeleverd, zodat de tablet goed beschermd is tegen vallen en stoten. Met de Kurio Tab XL 2 16GB geef je je kind niet alleen een leuke entertainmentervaring, maar ook een veilige en duurzame tablet. Laat je kind op een verantwoorde en speelse manier de digitale wereld ontdekken met deze geweldige tablet.

Pluspunten
  • Dankzij het ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun je bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De robuuste, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen schade door vallen en stoten. Op het ruime 10,1 inch scherm hebben kinderen genoeg ruimte om spelletjes te spelen en video's te bekijken.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontworpen voor kinderen en daarom minder snel dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab XL 2 16GB

De Kurio Tab XL 2 16GB heeft een beeldschermdiagonaal van 10,1 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab XL 2 16GB draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab XL 2 16GB draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab XL 2 16GB heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab XL 2 16GB heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab XL 2 16GB wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets