1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ lange teksten op je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, kun je deze eenvoudig loskoppelen van de hoes, zodat hij niet in de weg zit. Met deze handige combinatie kun je moeiteloos typen, of het nu gaat om het beantwoorden van e-mails, het maken van notities of het surfen op het internet. De Samsung Galaxy Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van een uitstekende kijkervaring, of je nu je favoriete series kijkt of graag spelletjes speelt. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps soepel en zonder haperingen. Je kunt dus zonder problemen multitasken en genieten van een vloeiende gebruikerservaring. Met een batterijduur van een hele dag bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je tablet. Of je nu urenlang surft op het internet, video's bekijkt of videogesprekken voert met familie of vrienden, de Samsung Galaxy Tab A8 houdt het gemakkelijk vol. Bovendien biedt de 64GB opslagruimte voldoende ruimte voor al je apps, foto's, video's en documenten. Kortom, deze tablet is de ideale metgezel voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Met de hoes van het toetsenbord bescherm je je tablet en kan je comfortabel verslagen en e-mails typen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kan je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets