1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en de Caliber Tablethouder kun je deze tablet op verschillende plaatsen ophangen. Zo kun je de tablet handsfree gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken. Daarnaast kun je de tablet aan de hoofdsteun van de auto of aan het raam bevestigen, zodat je kinderen zich kunnen vermaken met een film tijdens lange autoritten. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Dankzij het 10,5 inch full hd scherm kun je genieten van je favoriete series in hoge kwaliteit. Ook als je graag spelletjes speelt, zul je geen problemen ervaren met deze tablet. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperingen draaien. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met familie en vrienden. Met de Caliber Tablethouder kun je de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver op verschillende plekken ophangen. Dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak en flexibiliteit. De tablethouder is ideaal voor in de keuken, zodat je tijdens het koken recepten kunt bekijken zonder je handen te gebruiken. Daarnaast is de houder ook handig voor in de auto. Je kunt de tablet eenvoudig aan de hoofdsteun bevestigen, waardoor je kinderen op de achterbank kunnen genieten van een film of serie. Ook kun je de tablet aan het raam bevest.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken op met behulp van de tablethouder, zoals in de keuken of in de auto. Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze middelgrote tablet kun je eenvoudig e-mails schrijven en comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Caliber Tablethouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets