1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Met de Just in Case Screenprotector Glas bescherm je het prachtige tabletscherm van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. Deze screenprotector zorgt ervoor dat het scherm zo lang mogelijk in perfecte staat blijft, zonder vervelende krassen. En met de handige ingebouwde speaker in de oplaaddock geniet je altijd van muziek in hoge kwaliteit. De Google Pixel Tablet is niet zomaar een tablet, het is jouw sleutel tot het gemak van een slim huis. Met deze tablet bedien je moeiteloos al je slimme apparaten. Heb je het te koud in huis? Met een simpele tik op het scherm verhoog je de temperatuur van je thermostaat. En met een druk op de knop zet je al je lampen aan of uit. Bovendien kun je zelfs de beelden van je slimme deurbel bekijken. En het beste van alles? Je kunt dit allemaal doen zonder je tablet aan te raken. Met behulp van de Google Assistent kun je al je apparaten bedienen met alleen je stem. Maar dat is nog niet alles, want de Google Pixel Tablet is ook perfect voor het onderhouden van contact met je dierbaren. Met de ingebouwde camera's aan de voor- en achterkant kun je moeiteloos videogesprekken voeren met je familie, vrienden en collega's. En als je onderweg bent, kun je de tablet eenvoudig van de oplaaddock afhalen en meenemen. Zo ben je altijd verbonden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Bescherm het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bestuur je slimme thuisapparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te kunnen bestuderen. Op een grote tablet heb je meer schermruimte om aan je documenten te werken dan op dit apparaat.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets