1. tablets
  2. Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard

Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 2 TB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina, Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

16 GB

Processor

Apple M2-chip

Bluetooth versie

5.3

Omschrijving van de Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard

Sluit je Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver eenvoudig aan op de Magic Keyboard en transformeer het in een handomdraai in een volwaardige laptop. Met het comfortabele en nauwkeurige toetsenbord kun je moeiteloos lange teksten typen, zoals e-mails of verslagen. Dankzij de krachtige M2-chip is de iPad Pro (2022) razendsnel en kun je zonder enige moeite zware programma's zoals Adobe gebruiken en naadloos schakelen tussen verschillende apps. Met de ondersteuning van wifi 6E geniet je ook nog eens van een snelle draadloze internetverbinding, zodat je nooit lang hoeft te wachten tot je documenten zijn gedownload. Het scherpe 11 inch Liquid Retina-scherm met ProMotion-technologie vernieuwt maar liefst 120 keer per seconde, waardoor animaties er buitengewoon vloeiend uitzien. Met een opslaggeheugen van 2 TB heb je meer dan genoeg ruimte om al je zware bestanden op te slaan en zware programma's te draaien. Zo kun je bijvoorbeeld al je foto's en video's opslaan en de ruwe bestanden direct op je iPad bewerken. Bovendien kun je met de usb C-poort eenvoudig een extern beeldscherm aansluiten voor nog meer werkcomfort. Let op: de Apple Pencil 2 wordt niet standaard meegeleverd en moet apart worden aangeschaft.

Pluspunten
  • Gebruik je iPad Pro als een laptop dankzij het Magic Keyboard, met toetsenbord en touchpad. Dankzij de M2-chip is deze iPad Pro net zo krachtig als de MacBook Pro (2021) en draaien zelfs de zwaarste apps en games soepel. Je profiteert van snelle wifi-verbindingen dankzij ondersteuning voor wifi 6E.

Minpunten
  • De Apple Pencil 2 wordt niet automatisch meegeleverd en moet daarom apart aangeschaft worden. Het Liquid Retina-scherm is minder scherp en helder dan het Liquid Retina XDR-scherm van de 12.9 inch versie.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina, Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard draait op een Apple M2-chip processor.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard heeft een totale opslagcapaciteit van 2 TB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  16 GB. 

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard heeft bluetooth versie 5.3. 

Deze Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Zilver + Magic Keyboard wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets