1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

8,7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart

Met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver in combinatie met de meegeleverde kinderhoes, kan je deze tablet eenvoudig transformeren tot een kindvriendelijke tablet. De Galaxy Tab A7 Lite is een compacte en lichte multimedia tablet die perfect is voor kinderen. Met zijn 8,7 inch HD-ready scherm en een gewicht van slechts 366 gram is deze tablet uitermate geschikt voor kleine handjes. Dankzij de octa-core processor en 3 GB werkgeheugen biedt de Tab A7 Lite voldoende rekenkracht voor dagelijks gebruik, zoals het kijken van filmpjes en het spelen van simpele spelletjes. Deze tablet is geschikt voor zowel jong als oud, mede dankzij Samsung Kids Mode. In deze speciale kindermodus kunnen kinderen op een veilige manier kennismaken met de digitale wereld. Je kunt deze tablet dus met een gerust hart aan je kinderen geven, want de stevige kinderhoes beschermt de tablet tegen beschadigingen. Met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart haal je een veelzijdige tablet in huis die perfect is afgestemd op de behoeften van kinderen. Laat je kinderen genieten van een veilige en leerzame digitale ervaring met deze tablet en geef ze de vrijheid om te ontdekken en te leren, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

Pluspunten
  • Je tablet wordt goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de bijgeleverde kinderhoes. Vanwege het compacte formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en kan je hem overal mee naartoe nemen. Je kan de opslagruimte voor bestanden en apps uitbreiden met een geheugenkaartje met een maximale capaciteit van 1 TB.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor lichte taken, zoals het maken van eenvoudige notities of surfen op het internet. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 8,7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zilver + Kinderhoes Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets