1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs is een geweldige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn 10,5 inch full hd scherm geniet je van kristalheldere beelden en een uitstekende kwaliteit tijdens het kijken van je favoriete series en films. Maar deze tablet biedt veel meer dan alleen entertainment. Als je graag simpele spelletjes speelt, zoals het verslavende CandyCrush, dan is deze tablet ook perfect voor jou. Een van de beste eigenschappen van de Samsung Galaxy Tab A8 is de lange batterijduur. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij moeiteloos een hele dag mee. Dit betekent dat je urenlang kunt surfen op het internet, e-books kunt lezen, video's kunt streamen en videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden, zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij. Met het ruime opslaggeheugen van 64 GB kun je redelijk wat bestanden, apps, foto's en video's opslaan. Maar als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Dit betekent dat je al je favoriete media altijd bij je hebt, waar je ook bent. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs is een veelzijdige tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met zijn geweldige schermkwaliteit, lange batterijduur en ruime opslagmogelijkheden biedt deze tablet alles wat je nodig hebt voor zowel entertainment als productiviteit. Waar wacht je nog op? Bestel nu en.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddeld formaat kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Je kunt 64 GB gebruiken om je favoriete foto's op te slaan en om je belangrijkste apps te downloaden.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere modellen in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om volop te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets