1. tablets
  2. Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Met de Kurio Tab Lite 2 Blauw kunnen je kinderen op een veilige en verantwoorde manier de digitale wereld ontdekken. Met behulp van ouderlijk toezicht heb jij volledige controle over welke apps en websites beschikbaar zijn op de tablet. Deze compacte Tab Lite 2 is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een 7 inch scherm met een ingebouwd blauw licht filter, wat zorgt voor rustige en comfortabele kijkervaringen voor de ogen. Om de tablet te beschermen tegen vuil en beschadigingen wordt er ook een stevige, spatwaterdichte tablethoes meegeleverd. Naast de 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes, kun je het aanbod verder uitbreiden met populaire apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Met het 16 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al het favoriete entertainment van je kinderen. En als dat nog niet genoeg is, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 128 GB. Zo kunnen je kinderen al hun favoriete apps, foto's en video's veilig opslaan en altijd bij de hand hebben. De Kurio Tab Lite 2 Blauw is niet alleen een leuke en educatieve tablet voor kinderen, maar ook een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor ouders. Met zijn uitgebreide functies en beschermende accessoires biedt deze tablet het beste van beide werelden: plezier en veiligheid.

Pluspunten
  • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal je zelf welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De robuuste, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is ontworpen speciaal voor kinderen en is daardoor minder snel dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets