1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs is de perfecte tablet voor dagelijks gebruik in de middenklasse. Met zijn 10,5 inch full hd scherm geniet je van een uitstekende kwaliteit terwijl je je favoriete series bekijkt. Maar deze tablet is niet alleen geschikt voor entertainment, ook als je graag simpele spelletjes speelt, zoals CandyCrush, zal deze tablet je niet teleurstellen. En met de 4G-ondersteuning blijf je altijd en overal online, dankzij de handige simkaartfunctie. De batterij van de Samsung Galaxy Tab A8 gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met 32 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte om een beperkt aantal bestanden en apps op te slaan. En mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over te weinig opslagruimte voor al je belangrijke bestanden en apps. Met zijn strakke grijze design is de Samsung Galaxy Tab A8 niet alleen een krachtige en functionele tablet, maar ook een stijlvol accessoire. Waar je ook bent, deze tablet zal zeker de aandacht trekken. Dus of je nu je favoriete series wilt kijken, spelletjes wilt spelen of gewoon online wilt blijven, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Gri.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor eenvoudige taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze gemiddeld formaat tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Dankzij 4G blijf je ook online op plaatsen waar geen wifi-verbinding is.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere tablets in dezelfde prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets