1. tablets
  2. OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Bluetooth versie

5.3

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen

Bescherm je OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi tegen beschadigingen met de OnePlus Pad Back Cover Groen. Deze groene back cover is speciaal ontworpen om je tablet te beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Met zijn stevige constructie biedt hij optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan het slanke ontwerp van de tablet. De OnePlus Pad is een veelzijdig apparaat dat perfect is voor het multitasken en genieten van je favoriete media. Met het middelgrote 11.6 inch scherm heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven, documenten te bekijken en films te kijken in comfort en stijl. De tablet is uitgerust met zowel een voor- als achtercamera, waardoor je moeiteloos videogesprekken kunt voeren met je collega's, familie en vrienden. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je genoeg ruimte om al je foto's, apps en documenten op te slaan. En als je na verloop van tijd wat ruimte wilt vrijmaken, kun je eenvoudig bestanden verwijderen of overzetten naar een externe opslagbron. De OnePlus Pad heeft wifi-connectiviteit, waardoor je moeiteloos verbinding kunt maken met het internet. Wil je echter overal toegang tot internet hebben, dan kun je kiezen voor een tablet met zowel wifi als 4G of 5G-ondersteuning. Als je de OnePlus Pad gebruikt voor werk of studie, is het aan te raden om een tablethoes met toetsenbord erbij te bestellen. Met dit handige accessoire kun je snel en gemakkelijk.

Pluspunten
  • Met de tabletcover bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je soepel kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. Dankzij de goede snelheid zullen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, daarvoor kies je een betere tablet uit een andere prijsklasse. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen heeft een beeldschermdiagonaal van 11,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen draait op een Android besturingssysteem.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen heeft bluetooth versie 5.3. 

Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets