1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze is een geweldige kindertablet boordevol plezier en educatieve apps en video's voor kinderen. Met deze tablet kunnen kinderen op een vrolijke en veilige manier leren omgaan met technologie. Als ouder heb jij de controle over welke apps en websites toegankelijk zijn, zodat je de tablet kunt aanpassen aan de behoeften van je kinderen. Het 7 inch scherm van de Tab Ultra 2 is uitgerust met een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het veilig is voor de ogen van je kinderen. Ze kunnen dus zonder zorgen genieten van hun favoriete apps en video's. Deze tablet wordt geleverd met meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes, inclusief exclusieve Nickelodeon content van populaire shows zoals PAW Patrol en Dora. Met het 32 GB opslaggeheugen is er voldoende ruimte voor al deze apps en video's, en er is zelfs ruimte over voor andere apps zoals Netflix of Disney+. Als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 128 GB. En maak je geen zorgen over ongelukjes, want de tablet wordt geleverd met een stevige, spatwaterdichte tablethoes. Zo is een klein ongelukje met een drinkbeker of een val vanaf de bank geen probleem. Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze geef je je kinderen een geweldige tabletervaring, vol plezier, leren en veiligheid.

Pluspunten
  • Dankzij het ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor jouw kinderen. De robuuste, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten. Jouw kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon-vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek ontwikkeld voor kinderen, waardoor het minder snel is dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets