1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Bescherm eenvoudig de voor- en achterkant van je Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs tegen ongewenste krassen en vuil met behulp van de BlueBuilt Book Case Zwart. Deze prachtige hoes is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met de ingebouwde standaard kun je jouw tablet rechtop neerzetten, wat bijzonder handig is wanneer je geniet van je favoriete serie of een belangrijk videogesprek voert. De Tab A8 is een middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full HD-scherm biedt een uitstekende kwaliteit, waardoor je volop kunt genieten van je favoriete series en films. Maar ook als je graag eenvoudige spelletjes zoals CandyCrush speelt, is deze tablet uitermate geschikt. Dankzij de 4G-ondersteuning kun je altijd en overal online zijn, simpelweg door het plaatsen van een simkaart. De batterij gaat probleemloos een hele dag mee bij gemiddeld gebruik, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of ongestoord videogesprekken kunt voeren met familie en vrienden.

Pluspunten
  • Met de hoes beschermt u uw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kunt u gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijscategorie, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets