1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs is een veelzijdige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn indrukwekkende 10,5 inch full hd scherm geniet je van je favoriete series en films in geweldige kwaliteit. Maar dat is nog niet alles, want deze tablet is ook ideaal voor het spelen van eenvoudige spelletjes zoals CandyCrush. Met de krachtige batterij hoef je je geen zorgen te maken over een lege tablet. Bij gemiddeld gebruik gaat hij moeiteloos een hele dag mee. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet, videochatten met je familie of vrienden en alle andere taken uitvoeren die je maar wilt. Met het ruime opslaggeheugen van 32GB heb je genoeg ruimte om al je belangrijke bestanden en apps op te slaan. En als je toch behoefte hebt aan meer ruimte, dan kun je eenvoudig een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte toevoegen om je opslagcapaciteit uit te breiden. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tablet die je dagelijkse leven gemakkelijker en leuker maakt. Of je nu wilt genieten van entertainment of productief wilt zijn, deze tablet staat altijd voor je klaar.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Je ontgrendelt je tablet veilig en gemakkelijk met gezichtsherkenning.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan anderen in dezelfde prijscategorie, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets