1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs en de Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je tablet. Deze slimme hoes beschermt je tablet tegen dagelijkse slijtage en zorgt ervoor dat het er altijd als nieuw uitziet. Het ruime 10,4 inch IPS tabletscherm biedt een uitstekende kijkervaring, of je nu aan het werk bent of geniet van je favoriete serie. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) wordt geleverd met de S Pen stylus, waarmee je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen en de tablet kunt bedienen. Dankzij de auto-wake functie wordt het scherm automatisch ingeschakeld wanneer je de hoes opent. Daarnaast heeft de hoes een handige ingebouwde standaard, waarmee je de tablet rechtop kunt zetten voor het kijken van filmpjes of video's. De Just in Case Tri-Fold Book Case is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De zwarte kleur geeft een elegant tintje aan je tablet en past perfect bij je persoonlijke stijl. Met deze combinatie van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs en de Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart ben je altijd klaar om te werken, te ontspannen en te genieten van je digitale wereld.

Pluspunten
  • Met de book case beschermt u uw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid komen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet vast te zitten.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Tri-Fold Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets