1. tablets
  2. Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard

Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 2 TB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina, Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

16 GB

Processor

Apple M2-chip

Bluetooth versie

5.3

Omschrijving van de Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard

Koppel de Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray aan het Magic Keyboard en transformeer je iPad Pro in een handomdraai in een laptop. Hiermee kun je comfortabel en precies lange teksten typen, zoals e-mails of verslagen. De iPad Pro (2022) is dankzij de krachtige M2-chip erg snel en efficiënt. Zware programma's, zoals die van Adobe, draaien soepel en je kunt snel schakelen tussen verschillende apps. Met de ondersteuning voor wifi 6E geniet je van een snelle wifi-verbinding, zodat je niet lang hoeft te wachten totdat je documenten zijn gedownload. Het scherpe 11 inch Liquid Retina-scherm met ProMotion-technologie ververst maar liefst 120 keer per seconde, waardoor animaties er vloeiend en levensecht uitzien. Met een opslagcapaciteit van 2 TB heb je voldoende ruimte om al je zware bestanden op te slaan en zware programma's te draaien. Bewaar al je foto's en video's en bewerk de ruwe bestanden direct op je iPad. Met de usb C-poort kun je eenvoudig een extern beeldscherm aansluiten voor nog meer werkcomfort. Houd er rekening mee dat de Apple Pencil 2 niet standaard wordt meegeleverd en apart moet worden aangeschaft.

Pluspunten
  • Gebruik jouw iPad Pro als een laptop met behulp van het Magic Keyboard, inclusief toetsenbord en touchpad. Dankzij de M2-chip is deze iPad Pro net zo krachtig als de MacBook Pro (2021) en kunnen veeleisende apps en games soepel draaien. Je profiteert van snelle wifi-verbindingen dankzij de ondersteuning voor wifi 6E.

Minpunten
  • De Apple Pencil 2 wordt niet automatisch meegeleverd en moet daarom apart worden aangeschaft. Het Liquid Retina-scherm is minder scherp en helder dan het Liquid Retina XDR-scherm van de 12,9 inch versie.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina, Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard draait op een Apple M2-chip processor.

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard heeft een totale opslagcapaciteit van 2 TB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  16 GB. 

De Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard heeft bluetooth versie 5.3. 

Deze Apple iPad Pro (2022) 11 inch 2TB Wifi Space Gray + Magic Keyboard wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets