1. tablets
  2. Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart

Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,3 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart

Met de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs en de bijgeleverde book case hoef je je nooit meer zorgen te maken over beschadigingen aan je gloednieuwe tablet. Deze 10,3 inch full hd tablet is perfect voor het hele gezin. Met de geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant kun je de Tab M10 Plus ook gebruiken als digitale fotolijst. Plaats de tablet eenvoudig in het laadstation en geniet van het afspelen van muziek en het bekijken van video's. De Lenovo Smart Tab M10 Plus maakt het ook mogelijk om andere smart home apparaten in je huis te bedienen. Met slechts een paar tikken op het scherm kun je je lampen aan- of uitzetten, je thermostaat regelen of je favoriete muziek afspelen. Daarnaast is de tablet ook geschikt voor de jongste gezinsleden dankzij de speciale kindermodus. Hiermee kun je zelf bepalen hoelang je kind de tablet kan gebruiken en welke content beschikbaar is. Met het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je apps, spelletjes en series op te slaan. En mocht je ooit ruimte tekortkomen, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden tot maximaal 256 GB met een sd kaartje. Kortom, de Lenovo Smart Tab M10 Plus is een veelzijdige tablet die perfect is voor het hele gezin, met talloze mogelijkheden en voldoende opslagruimte om aan al je behoeften te voldoen.

Pluspunten
  • Met de hoes beschermt u uw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is enkel geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hogere klasse voor betere kwaliteit. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,3 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Lenovo Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets