1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) is de perfecte tablet voor zowel ontspanning als productiviteit. Met de meegeleverde tablethoes kun je jouw tablet beschermen tegen krassen en andere ongewenste schade. Het ruime 10,4 inch IPS-scherm zorgt voor een geweldige kijkervaring, of je nu verslagen typt, e-mails beantwoordt of geniet van je favoriete serie. En met de 4G-ondersteuning kun je dit allemaal doen, zelfs op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is. De dubbele AKG-stereoluidsprekers van de Tab S6 Lite zorgen altijd voor een levendig en meeslepend geluid. Wat deze tablet echt uniek maakt, is de S Pen stylus die wordt meegeleverd. Hiermee kun je nauwkeurig schrijven, tekenen en de tablet bedienen. De stylus kan eenvoudig aan de zijkanten van de tablet worden bevestigd dankzij de magnetische functie. Met een opslagcapaciteit van 64 GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. En dankzij de ruime 7040 mAh-accu hoef je de tablet niet constant op te laden. Of je nu wilt ontspannen met je favoriete boeken en films, of productief wilt zijn met je werk of studie, de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) biedt alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Met de tabletbeschermhoes bescherm je jouw tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet vastlopen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan anderen in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets