1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je nu comfortabel lange teksten typen en e-mails versturen. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik en biedt verschillende functies om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een film wilt kijken, op het internet wilt surfen of videogesprekken wilt voeren, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is er klaar voor. De Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY zorgt niet alleen voor een comfortabele typervaring, maar biedt ook de nodige bescherming voor jouw tablet. Je kunt hem veilig in je tas stoppen zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Met het 10.6 inch full hd scherm worden kleuren helder weergegeven, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series. Deze Lenovo tablet heeft een 8 megapixel selfie camera, waarmee je moeiteloos videogesprekken kunt voeren in goede kwaliteit. Met 32GB opslagruimte is deze tablet geschikt als je niet veel bestanden hebt, maar als je veel foto's of apps op je tablet wilt, raden we aan om te kiezen voor meer opslagruimte. Kortom, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige tablet.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je jouw tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of naar een YouTube-video te kijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet perfect overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor lichte taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets