1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die vrij blijft van beschadigingen. Het beschermingspakket bevat een handige book case die de behuizing van de tablet beschermt, en een screenprotector die ervoor zorgt dat je scherm vrij blijft van vervelende krassen. Op het ruime 10,4 inch IPS scherm van de S6 Lite kun je comfortabel verslagen en e-mails typen, maar ook genieten van je favoriete series en films. Een van de hoogtepunten van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite is de dubbele AKG stereo speakers, die altijd een levendig en meeslepend geluid produceren. Het unieke aan deze speakers is dat ze zich automatisch aanpassen aan de manier waarop je de tablet vasthoudt, zodat je altijd kunt genieten van de beste geluidsweergave. Daarnaast wordt de tablet geleverd met de handige S Pen stylus, waarmee je nog nauwkeuriger kunt schrijven, tekenen en de tablet kunt bedienen. De S Pen kan magnetisch aan de zijkanten van de tablet worden bevestigd, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt en nooit meer kwijtraakt. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs en het beschermingspakket haal je een veelzijdige en hoogwaardige tablet in huis die perfect is voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de boekhoes en het schermprotector. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan anderen in deze prijsklasse, waardoor zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets