1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je comfortabel lange teksten typen en e-mails verzenden. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik en heeft een 10,6 inch scherm en een opslagcapaciteit van 128 GB. De grijze kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan de tablet, terwijl de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY ervoor zorgt dat je tablet goed beschermd is tegen beschadigingen. Je kunt de tablet veilig in je tas stoppen en meenemen, zonder je zorgen te maken over mogelijke schade. De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Je kunt probleemloos films en series kijken, surfen op het internet en eenvoudige taken uitvoeren. Het 10,6 inch full HD-scherm zorgt ervoor dat kleuren helder worden weergegeven en biedt een geweldige kijkervaring. Met de 8 megapixel selfiecamera kun je ook videogesprekken voeren in goede kwaliteit. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps en bestanden. Of je nu van gamen houdt of gewoon productief wilt zijn, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is de ideale tablet voor jou.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Op deze tablet van gemiddelde grootte heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet slechts voor de eenvoudigste taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op internet. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets