1. tablets
  2. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Beeldschermscherpte

Wide UXGA

Inten werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is een geweldige tablet voor het hele gezin. Met zijn ruime 11,5 inch scherm kun je optimaal genieten van al je favoriete films en series. Met de toevoeging van 4G kun je ook onderweg blijven genieten van een online verbinding. Let op, hiervoor heb je wel een simkaart met een mobiel internet abonnement nodig. Deze tablet heeft een redelijke snelheid, waardoor je zonder enige moeite lichte spelletjes zoals Candy Crush kunt spelen. Als je echter ook zwaardere apps zoals 3D-games of videobewerking wilt gebruiken, raden we je aan om te kiezen voor de snellere P11 Pro (2de generatie). Een van de geweldige functies van deze tablet is de voorgeïnstalleerde Google Kids Space. Hiermee kun je app- en tijdslimieten instellen, zodat zelfs het jongste lid van het gezin de tablet zonder problemen kan gebruiken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over opslagruimte, want met de 128 GB kun je genoeg bestanden en apps opslaan. En als je merkt dat je ruimte tekort komt, kun je het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Kortom, de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is de perfecte tablet voor het hele gezin. Met zijn indrukwekkende scherm, snelle prestaties en handige functies, zal deze tablet zeker aan al je behoe.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Deze tablet is slechts geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hogere categorie voor betere kwaliteit. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijscategorie, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 11,5 inch. De scherpte van het beeld is Wide UXGA en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets