1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ moeiteloos lange teksten op je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Deze handige hoes heeft een afneembaar toetsenbord, waardoor je het gemakkelijk kunt loskoppelen wanneer je het niet nodig hebt. Zo blijft het toetsenbord niet in de weg zitten. De Galaxy Tab A8 is een krachtige en snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je kunt genieten van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Daarnaast is deze tablet ook uitermate geschikt voor het spelen van spelletjes. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder haperingen. Met de Samsung Galaxy Tab A8 kun je zonder zorgen de hele dag door gebruik maken van je tablet. De batterij gaat namelijk bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee. Zo kun je urenlang surfen op het internet, video's bekijken en videogesprekken voeren met je familie en vrienden. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke tablet in huis.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je jouw tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte schrijf je e-mails gemakkelijk of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets