1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud en de handige Caliber Tablethouder kun je overal genieten van je tablet. Hang de tablet op verschillende plekken, zodat je hem handsfree kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken, waar je gemakkelijk recepten kunt volgen zonder je tablet vast te hoeven houden. Maar ook aan de hoofdsteun of het raam van de auto, zodat je kinderen zich kunnen vermaken met een film op de achterbank tijdens lange ritten. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast is deze tablet ideaal voor het spelen van spelletjes, dankzij de krachtige Unisoc T618 processor die moeiteloos alle apps draait zonder te haperen. Met de batterij die bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag meegaat, kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met je familie of vrienden. Met de Caliber Tablethouder kun je de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud op elke gewenste plek ophangen. Zo heb je altijd je tablet binnen handbereik en kun je optimaal genieten van je favoriete content. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, met deze combinatie ben je altijd verzekerd van gemak en entertainment.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen op met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in de keuken of in de auto. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van jouw favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets