1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heb je de ultieme veelzijdigheid in handen. Deze tablet is niet alleen voorzien van een groot intern geheugen van 256GB, maar wordt ook geleverd met een handige oplaaddock en een extra dock. Hiermee kun je de tablet op meerdere plaatsen in je huis gebruiken, zoals in de woonkamer en slaapkamer. De oplaaddock zorgt ervoor dat je Pixel Tablet altijd opgeladen is, zodat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. Bovendien is de oplaaddock uitgerust met een ingebouwde speaker, waardoor je kunt genieten van muziek in hoge kwaliteit. Maar dat is niet alles. Met deze tablet kun je ook gemakkelijk al je smart home apparaten bedienen. Stel je voor dat je in de woonkamer zit en het wat kouder begint te worden. Geen probleem! Met de Pixel Tablet kun je eenvoudig de thermostaat hoger zetten, zonder op te hoeven staan. En het wordt nog beter. Met behulp van Google Assistent kun je zelfs je apparaten bedienen met je stem, zelfs als de tablet niet in de buurt is. Dit betekent dat je met een simpele spraakopdracht bijvoorbeeld de lampen aan kunt zetten, waar je ook bent in huis. En als je de tablet wilt meenemen onderweg, is dat geen enkel probleem. Je kunt hem eenvoudig van de dock afhalen en meenemen. Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heb je altijd de perfecte metgezel voor zowel thuis als.

Pluspunten
  • Gebruik de extra dock om de Pixel Tablet op diverse locaties in je huis te gebruiken. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock voorzien van speaker. Bestuur je slimme apparaten in huis met behulp van je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets